Logo CRPPR

Можности за поддршка на иновативни проекти во Македонија

  Десет милиони евра вредната кредитна линија на ПроКредит банка за поддршка на мали и средни иновативни компании, промовирана пред неколку недели, е меѓу најновите во низата извори на финансирање на иновативни проекти во Македонија. Кредитната линија произлезе од договорот …..

Повеќе
Министерство за економија на РМ

Јавен Повик за субвенционирање на проекти, бизнис форуми и други манифестации од областа на туризмот

    Министерството за економија, согласно Програмата за развој на туризмот за 2016 година на Република Македонија објавува: Јавен Повик за субвенционирање на проекти, бизнис форуми и други манифестации од областа на туризмот. Предмет на јавниот повик е кофинансирање на проекти, бизнис форуми …..

Повеќе

Категории

Последни Новости