logo_ahk_mazedonien

Иницијатива за пронаоѓање добавувачи од државите од Западен Балкан за германски производни компании

    Германската стопанска комора во Македонија, заедно со останатите регионални комори во соседните земји, германското Здружение за управување со материјали, увоз и логистика (BME е.V.) и Организацијата за меѓународна соработка ГИЦ го организира Б2Б проектот: „Иницијатива за пронаоѓање добавувачи од …..

Повеќе

Категории

Последни Новости