eib-logo

Финансиски инструменти за иновативни проекти достапни за македонските фирми

  Македонските компании можат да ги користат најновите финансиски инструменти за поддршка на иновативни бизниси на Европската инвестициона банка (ЕИБ) за поддршка на мали и средни претпријатија. Се имаат утврдено и категоризирано неколку сегменти за финансирање банки и финансиски посредници, …..

Повеќе

Категории

Последни Новости