FITR-MKD-Full-White-1980x715

Јавен конкурс за инструмент за поддршка: Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин-оф – СТАРТАПУВАЈ 3!

  Фондот за иновации на ден 28.04.2021 година, објавува Јавен конкурс за за финансирање под инструмент за поддршка „Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин оф“. Преку овој Инструмент се очекува да се поттикне развој на културата на …..

Повеќе
economy

ЈАВНИ ОГЛАСИ ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА

  Министерството за економија на 31.03.2021 година ги објави следните јавни огласи: ЈАВЕН ОГЛАС за надоместување на дел од трошоците за купување и инсталирање на фотонапонски панели за производство на електрична енергија до 4 kW за сопствена потрошувачка за домаќинствата, …..

Повеќе

Категории

Последни Новости