Јавен повик за пријавување на интерес од страна на угостителски објекти – Министерство за економија

economy

 

Согласно програмата за поддршка на домашен туризам за работници со ниски приходи, Министерството за економија објави јавен повик за пријаввуање на интерес од страна на угостителски објекти за сместување за прием на гости кои ќе добијат потврда за одмор на работници со ниски приходи во вредност од 12.000 денари.

Повеќе информации на следниот ЛИНК.

Категории

Последни Новости