Јавни повици за грантови од Министерство за економија

economy

 

Министерство за економија во рамки на Програмата за  конкурентност, иновации и претприемништво на 10-ти март 2021 година ги објави следните јавни повици:

  • Јавен повик за финансиска поддршка за женско претприемништво – ЛИНК
  • Јавен повик за субвенционирање на микро и мали претпријатија – ЛИНК
  • Јавен повик за субвенционирање на занаетчии – ЛИНК

За дополнителни информации можете да се обратите во Бизнис Центарот при Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион на следните контакти
leader@pelagonijaregion.mk и 047/232-800

Категории

Последни Новости