Јавни повици за грантови

мин економија

 

Министерството за економија на 16-ти ноември 2020 година објави јавни повици за грантови за следните правни лица

  • Јавен повик за кофинансирање на трошоци на занаетчии
  • Јавен повик за издавање на грантови за игротеки
  • Јавен повик за издавање на грантови за ресторани и свадби
  • Јавен повик за издавање на грантови за лиценцирани туристички агенции
  • Јавен повик за издавање на грантови за лиценцирани туристички водичи

Повеќе информации на следниот ЛИНК.

Категории