Центар за развој на пелагонискиот плнски регион

Продолжување на Јавен повик за избор на најдобри бизнис планови

Министерството за економија ги известува заинтересираните студенти и млади претприемачи дека рокот за аплицирање по објавениот ЈАВЕН ПОВИК за избор на најдобри бизнис планови и за започнување на бизнис (http://www.economy.gov.mk/javni_konkursi/oglasi/4515.html) објавен на 22.06.2015 година, се продолжува до 22.10.2015.

Повеќе

Категории

Последни Новости