ЈАВЕН ПОВИК за доделување финансиски средства за реализација на програма (проект) на здруженијата на потрошувачите

  Министерството за економија објави јавен повик за доделување финансиски средства за реализација на програма (проект) на здруженијата на потрошувачите.  Програмата (проектот) ги содржи следните активности: 1.Одржување на работна средба за имплементација на нов Закон за општа безбедност на производите со …..

Повеќе

Категории

Последни Новости