Јавен повик за работодавачи кои имаат потреба од практиканти

  Младински Ресурсен Центар iCan во соработка со Агенцијата за вработување и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), во рамки на проектот – Креирање можности за работа за сите – Главна фаза, финансиран преку Програмата на Швајцарска агенција за …..

Повеќе

Категории

Последни Новости