Отворен е повикот за третиот UPSHIFT предизвик

  Охрабрени од разултатите од претходните 2 циклуси, CEED Hub Скопје, со задоволство го објавува повикот за третиот циклус на апликации со иновативни идеи за решавање на социјалните проблеми во нашето општество. Бидејќи секојдневно се соочуваме со голем број на општествени …..

Повеќе

Категории

Последни Новости