ЗАКОН ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ИНВЕСТИЦИИ

Првите два столба од Планот, се спроведуваат преку Законот за финансиска поддршка на инвестиции – Службен весник број 83/2018, број 98/19 и број 124/19 година, додека мерките од третиот столб се спроведуваат преку имплементација на Среднорочната програма за поддршка на мали и средни …..

Повеќе

Категории

Последни Новости