Центар за развој на пелагонискиот плнски регион

Инфо ден и обука за третиот повик на Фондот за иновации и технолошки развој

  Бизнис Центарот во рамките на Центарот за развој на Пелагонискиот регион Ве поканува на инфо средба  и обука на Фондот за иновации и технолошки развој за објавениот трет повик за инструментот: Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва  старт-ап и …..

Повеќе

Фонд за иновации и технолошки развој – Трет јавен повик за поднесување предлог проекти за финансирање под инструментот за поддршка – КОФИНАНСИРАНИ ГРАНТОВИ ЗА НОВО ОСНОВАНИ ТРГОВСКИ ДРУШТВА „СТАРТ-АП“ И „СПИН-ОФ

  Фондот за иновации и технолошки развој објави трет јавен повик за поднесување предлог проекти за финансирање под инструментот за поддршка – Кофинансирани грантови за ново основани трговски друштва “Старт-ап“ и “Спин-офф“. Повикот е отворен за микро, мали и средни претпријатија (што не …..

Повеќе
Agencija za vrabotuvanje na Republika Makedonija

ЈАВЕН ОГЛАС до работодавачите за учество во Програмата за условен паричен надоместок за субвенционирано вработување на лица во социјален ризик

  Се повикуваат заинтересираните работодавачи кои имаат потреба за вработување на евидентирани невработени лица (целна група), и тоа: Корисници на социјална парична помош Лица кои до 18 годишна возраст имале статус на деца без родители и родителска грижа (корисници  на …..

Повеќе

Категории

Последни Новости