Конкурс за распределување на средства за финансирање и реализирање на програми, проекти и други активности од областа на животната средина за 2018 година

Министерството за животна средина и просторно планирање на 22-ри февруари 2018 година објави Конкурс за распределување на средства за финансирање и реализирање на програми, проекти и други активности од областа на животната средина за 2018 година. Основни критериуми кои треба …..

Повеќе

Категории

Последни Новости