ЈАВНИ ПОВИЦИ ЗА ПОДДРШКА НА ПРИВАТНИОТ СЕКТОР

  Врз основа на Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, („Службен весник на Република Македонија“ бр. 16/2019), Министерството за економија на ден 08.02.2019 година на својатa веб страна објави неколку јавни повици за поддршка на МСП, претприемништвото, …..

Повеќе

ЈАВЕН ПОВИК ФИТР – ПРЕДИЗВИК ЗА МЛАДИ ИСТРАЖУВАЧИ

  Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) и Министерството за образование и наука (МОН) Ве повикуваат да учествувате на Предизвикот за млади истражувачки и истражувачи. Истражувачките проекти треба да бидат од областите на природните и техничките науки. Процесот на истражување …..

Повеќе

Категории

Последни Новости