Logo CRPPR

Можности за поддршка на иновативни проекти во Македонија

  Десет милиони евра вредната кредитна линија на ПроКредит банка за поддршка на мали и средни иновативни компании, промовирана пред неколку недели, е меѓу најновите во низата извори на финансирање на иновативни проекти во Македонија. Кредитната линија произлезе од договорот …..

Повеќе

Јавен Повик за субвенционирање на проекти, бизнис форуми и други манифестации од областа на туризмот

    Министерството за економија, согласно Програмата за развој на туризмот за 2016 година на Република Македонија објавува: Јавен Повик за субвенционирање на проекти, бизнис форуми и други манифестации од областа на туризмот. Предмет на јавниот повик е кофинансирање на проекти, бизнис форуми …..

Повеќе

Категории

Последни Новости