Свечено отворен Бизнис центарот во Пелагонискиот регион

Свечено отворен Бизнис центарот во Пелагонискиот регион

На 8-ми Октомври 2015 година во 11 часот во Хотел Милениум во Битола се одржа Свечено отворање на Бизнис Центарот во Пелагонискиот регион. На овој настан свое обраќање имаа Заменик министерот за локална самоуправа на РМ, г-дин Љупчо Пренџов, Претседателот …..

Повеќе
Информативна Средба

Информативна средба во Битола за презентирање на програмите Хоризонт 2020 и Косме

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион во рамките на проектот ”Проширување на функциите на центрите за развој на плански региони во насока на спроведување на активности / услуги за поддршка на приватниот сектор” финансиски поддржан од Министерството за локална …..

Повеќе
Центар за развој на пелагонискиот плнски регион

Нови регионални проекти во реализација на Центарот за развој на Пелагониски плански регион

Центарот за развој на Пелагонискиот регион со Бирото за рамномерен регионален развој на РМ (БРР) потпиша договори за реализација на два нови регионални проекти. Со вкупна финансиска помош од околу 4.600.000 МКД обезбедени од буџетот на РМ преку Програмата за …..

Повеќе

Категории

Последни Новости