ЈАВЕН ПОВИК за субвенции за туристички цели на селски домаќинства

  Министерството за економија согласно Програмата за развој на туризмот за 2018 година на РМ објави Јавен Повик за субвенции за туристички цели на селски домаќинства. Право на учество имаат сите физички лица кои вршат угостителска дејност и кои се …..

Повеќе

Категории

Последни Новости