Јавни повици за грантови

  Министерството за економија на 16-ти ноември 2020 година објави јавни повици за грантови за следните правни лица Јавен повик за кофинансирање на трошоци на занаетчии Јавен повик за издавање на грантови за игротеки Јавен повик за издавање на грантови …..

Повеќе

Категории

Последни Новости