Финансиски инструменти за иновативни проекти достапни за македонските фирми

  Македонските компании можат да ги користат најновите финансиски инструменти за поддршка на иновативни бизниси на Европската инвестициона банка (ЕИБ) за поддршка на мали и средни претпријатија. Се имаат утврдено и категоризирано неколку сегменти за финансирање банки и финансиски посредници, …..

Повеќе

Категории

Последни Новости