Потпишан нов Договор на финансирање на Бизнис Центарот во рамките на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион

  На 27-ми мај 2016 година во Скопје свечено беше потпишан новиот Договор за поддршка на Бизнис Центарот во Пелагонискиот регион, помеѓу Министерството за локална самоуправа и Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион. Целта на договорот е поддршка на …..

Повеќе

Категории

Последни Новости