Повик за вклучување во проект на УСАИД за микро и мали претпријатија

  Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од Владата на Швајцарија, се спроведува од страна на Центарот за развој на претприемачи и менаџери (ЦЕЕД) Македонија. Проектот е наменет за менаџери и претприемачи кои управуваат компании до 50 …..

Повеќе

Категории

Последни Новости