Промотивен настан - Водич за инвестирање

Промотивен настан – Водич за инвестирање

Центарот за развој на Пелагониски плански регион на 25 јануари 2016 година организираше промотивен настан за Претставување на можности за инвестирање во Пелагонискиот регион. На  промотивниот настан беше  претставен Водичот за инвестирање со збирка на индустриски зони во Пелагонискиот плански …..

Повеќе
Центар за развој на пелагонискиот плнски регион

Претставување на можности за инвестирање во Пелагонискиот регион

Ве информираме дека на 25-ти јануари (понеделник) 2016 година од 12:30 часот во Хотел Милениум во Битола. Ќе се одржи промотивниот  настан за: Претставување на можности за инвестирање во Пелагонискиот регион, во рамките на проектот “Проширување на функциите на Центрите …..

Повеќе

Категории

Последни Новости