Работилница за Паметна Специјализација

  Центарот за развој на Пелагониски плански регион Ве поканува на работилница на тема: „Смарт Специјализација“ , која ќе се одржи во среда на 23.03.2022 година во Хотел Милениум во Битола со почеток од 10:00 часот. Учесниците на оваа работилница …..

Повеќе

Категории

Последни Новости