Јавен повик за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2018 година

  Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој објави јавен повик за доставувања на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2018 година за мерка 112 Помош на млади земјоделци за …..

Повеќе

Јавен повик за субвенционирање на претпријатија за користење на консултантски услуги

  Согласно Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2018 година Министерството за економија објавува јавен повик за субвенционирање на претпријатија за користење на консултантски услуги преку субвенционирање на 70% од докажаните трошоци но не повеќе од 60.000 денари направени за следните …..

Повеќе

Категории

Последни Новости