ЈАВЕН ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА МИКРО, МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА

  Министерството за економија согласно Програмата за реазвој на претприемништво и конкурентност на мали и средни претпријатија за 2022 година, објави јавен повик за субвенционирање  на микро, мали и средни претпријатија, преку кофинансирање на 30% од докажаните трошоци направени за …..

Повеќе

ЈАВЕН ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ЗАНАЕТЧИИ

  Министерството за економија согласно Програмата за реазвој на претприемништво и конкурентност на мали и средни претпријатија за 2022 година, објави јавен повик за субвенционирање  на занаетчии, преку кофинансирање на 40% од докажаните трошоци направени за набавка на машини и …..

Повеќе

Категории

Последни Новости