Центар за развој на пелагонискиот плнски регион

Информативни настани на тема: „Можности кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020 ”

  Ве покануваме на информативни настани во Пелагонискиот регион на тема: „ Можности кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020”, кои ќе се одржат: -1-ви февруари 2017 година со почеток од 11 часот во зградата на општина Прилеп -1-ви февруари 2017 …..

Повеќе

Категории

Последни Новости