Иницијатива за пронаоѓање добавувачи од државите од Западен Балкан за германски производни компании

    Германската стопанска комора во Македонија, заедно со останатите регионални комори во соседните земји, германското Здружение за управување со материјали, увоз и логистика (BME е.V.) и Организацијата за меѓународна соработка ГИЦ го организира Б2Б проектот: „Иницијатива за пронаоѓање добавувачи од …..

Повеќе

Категории

Последни Новости