ЈАВЕН ОГЛАС за финансиска поддршка за потрошена електрична енергија за лица со ниски примања за 2022 година

  Министерството за економија во рамки на програмата за заштита на ранливи потрошувачи на енергија за 2022 година објави јавен повик за финансиска поддршка за потрошена електрична енергија за лица со ниски примања за 2022 година. Лицата со ниски примања …..

Повеќе

Категории

Последни Новости