ЈАВЕН ПОВИК За кофинансирање на проекти за развој и поддршка на МСП и промоција на претприемништвото

  Согласно Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, Министерството за економија објавува јавен повик за кофинансирање на проекти за развој и поддршка на МСП и промоција на претприемништвото, за кофинансирање на проекти на фондации и здруженија на граѓани за развој …..

Повеќе

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2019 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

  Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој како надлежна институција и договорен орган за спроведување на Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на ЕУ (ИПАРД) објави јавен повик за доставување на барања за користење на средства од …..

Повеќе

Категории

Последни Новости