МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА “Унапредување на економскиот развој во Пелагонискиот плански регион” и Б2Б СРЕДБИ на компании од регионите на Пелагонија и Измир

  Од 26-ти до 27-ми октомври 2016 година во Битола се одржа Меѓународна конференција “Унапредување на економскиот развој во Пелагонискиот плански регион”и Б2Б средби на компании од регионите на Пелагонија и Измир, организирана од страна на Центарот за развој на …..

Повеќе

Категории

Последни Новости