Јавен повик за кофинансирање на проекти за развој и поддршка на МСП и промоција на претприемништвото во Република Македонија

  Согласно Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2018 година Министерството за економија објавува јавен повик за кофинансирање на проекти за развој и поддршка на МСП како и проекти за промоција на претприемништвото во Република Македонија. Финансиската поддршка се однесува …..

Повеќе

Категории

Последни Новости