ЈАВЕН ПОВИК за финансиска поддршка за зајакнување на конкурентноста на деловните субјекти во текот и во пост COVID 19 периодот

  Министерството за економија објави јавен повик за финансиска поддршка за зајакнување на конкурентноста на деловните субјекти во текот и во пост COVID 19 периодот. Предмет на повикот е доделување на финансиска поддршка за деловните субјекти со цел да се стабилизира …..

Повеќе

Кофинансирани грантови за технолошки развој за надминување на последиците од КОВИД-19

  Фондот за иновации и технолошки развој на 29.05.2020 година објави Јавен повик за кофинасирани грантови за технолошки развој за надминување на последиците од КОВИД-19. Целта на овој Инструмент е да се обезбеди финансиска поддршка за технолошки развој на претпријатија и …..

Повеќе

Категории

Последни Новости