ЈАВЕН ПОВИК за претпријатија од приватниот сектор кои се подготвени да го поттикнат својот деловен развој преку создавање на нови работни места и зелени инвестиции со користење на неповратни финансиски средства – грантови

УНДП Јавен повик за финансиска поддршка на неповратни финасиски средства – грантови за мерката 8 „Поддршка за креирање нови работни места преку зелени инвестиции“ од Оперативниот план 2022 Овој јавен повик е наменет за претпријатија од приватниот сектор кои се …..

Повеќе

Јавен конкурс за инструмент за поддршка по редовна постапка: Ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации

 Фондот за иновации и технолошки развој објави: Јавен конкурс за инструмент: Ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации. Целта на овој инструмент е да поттикне зголемување на активности за истражување и развој во приватниот сектор, да се охрабри соработката помеѓу приватниот …..

Повеќе

Категории

Последни Новости