ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2022 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

  1. Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (во понатамошен текст: Агенцијата) како надлежна институција и договорен орган за спроведување на Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на ЕУ (ИПАРД) ги повикува сите заинтересирани правни лица …..

Повеќе

Категории

Последни Новости