ЈАВЕН ПОВИК за поддршка за развивање, одржување и применување социјално прифатливи практики

 

Министерството за економија согласно програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2020 година објави јавен повик за поддршка за развивање, одржување и применување социјално прифатливи практики.

Повеќе информации на следниот ЛИНК.

Категории

Последни Новости