Јавен повик за пријавување на интерес од страна на угостителски објекти – Министерство за економија

 

Согласно програмата за поддршка на домашен туризам за работници со ниски приходи, Министерството за економија објави јавен повик за пријаввуање на интерес од страна на угостителски објекти за сместување за прием на гости кои ќе добијат потврда за одмор на работници со ниски приходи во вредност од 12.000 денари.

Повеќе информации на следниот ЛИНК.

Категории

Последни Новости