ЈАВНИ ОГЛАСИ ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА

 

Министерството за економија на 31.03.2021 година ги објави следните јавни огласи:

  • ЈАВЕН ОГЛАС за надоместување на дел од трошоците за купување и инсталирање на фотонапонски панели за производство на електрична енергија до 4 kW за сопствена потрошувачка за домаќинствата, на градба. ЛИНК
  • ЈАВЕН ОГЛАС за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени ПВЦ или алуминиумски прозорци во домаќинствата за 2021 година. ЛИНК
  • ЈАВЕН ОГЛАС за надоместување на дел од трошоците за купување на сончеви термални колекторски системи во домаќинствата за 2021 година. ЛИНК
  • ЈАВЕН ОГЛАС за надоместување на дел од трошоците за купување печки на пелети во домаќинствата за 2021 година. ЛИНК

Категории

Последни Новости