ПЛАНИРАНИ ГОДИШНИ АКТИВНОСТИ НА ФИТР за 2021

 

 

Ве информираме за планираните активности за 2021 година на Фондот за иновации и технолошки развој, за планирани јавни повици и предизвици.

Planirani-godisni-aktivnosti-2021-1920x1080-1

Категории

Последни Новости